Lyhdyt

Katso lyhdyt täältä.Lyhdyt kuuluvat syksyyn.

Kesä saa luvan väistyä, syksy on saapunut.

Olemme saaneet nauttia pitkästä, kauniista syksystä. Ulkoilmassa on mukava haravoida tai vaan katsella luonnon väriloistoa.

Tuo pieni pala syksyä myös omalle kuistillesi. Sisustaminen ei kuulu vain sisätiloihin. Sisustaa voi myös ulkona terassilla tai parvekkeella. Sen teet parhaiten asettelemalle kuistille erikokoisia ja mallisia lyhtyjä. Ei haittaa onko lyhty vanha vai uusi, jos lyhdyt sopivat kauniisti yhteen. Viereen lisäät vielä asetelman kanervista ja kuusenoksista, tunnelma on täydellinen.

Kaunis, näyttävä lyhty jo itsessään riittää, mutta lyhdyn seuraksi syksyllä sopii, vaahteranoksat, puolukanvarvut, sammaleet, kanervat ja tietenkin kynttilät.

Näiden asetelmien kanssa ei tarvitse olla mikään viherpeukalo.

Valkoinen lyhty luo herkän tunnelman, metallinen lyhty on nyt muodikasta, mustat lyhty tuo pihamaalle ja kotiisi näyttävyyttä. Nyt tekee tuloaan myös messingin ja kuparin sävyt. Valitse tyyliisi ja sisustukseesi sopiva lyhty ja niiden värit.

Lyhdyt voivat olla ajattomia, tyylikkäitä tai trendikkäitä. Romanttista tai rustiikkista tyyliä rakastavalle löytyy myös monia vaihtoehtoja. Lyhty on käytössä pitkäikäinen, kestää aikaa ja kulutusta. Yhdistelemällä erilaisia lyhtyjä vuodenaikojen mukaan, saat kotiisi ja kotipihaan tunnelmallisia yksityiskohtia.

Lyhdyn sisälle laitetaan (tietenkin) kynttilä, mutta voit leikitellä lyhdyillä. Laita lyhdyn sisälle Halloween aikaan koristekurpitsoja tai jos lyhty on sisätiloissa turvallinen vaihtoehto on LED-valosarja. Led-valosarjoja on myös, jotka voi laittaa ulos pihamaalle, tarkista tämä ennen ostosta! Joulunaikaan pihan kauniit yksitysikohdat ovat lyhdyt joissa on valosarjat lyhtyjen sisällä.

Lyhdyn sisälle voi myös asetella kauniita koristekiviä tai lehtiä. Kivan kokonaisuuden muodostaa myös asettelemalla erikokoisia lyhtyjä vieretysten. Mielikuvituksesi on vaan rajana. Sivustomme kautta löydät lyhdyt kotiisi ja voit sisustaa kotisi kauniiksi.

Kauniita lyhtyvaihtoehtoja löytyy Sisustuskauppa24h:sta. Käy tutustumassa tarjontaan täältä: Sisustuskauppa24h.fi/ lyhdyt.