Katso hyllyt tästä.On aika päivittää vaatekaapit, hyllyt ja lipastot.

Kaappeihin ja hyllyille kertyy helposti turhaa tavaraa millä ei tee enää mitään, mutta poiskaan ei malta heittää.

Miten saada kodin sisustus kauniiksi ja koti järjestykseen?

Aloita kaappi ja hyllyt kerrallaan karsimaan pois tavaraa mitä et ole vuoteen tarvinnut. Käy läpi yksi kaappi kerrallaan.

Älä turhaan yritä rehkiä kaikkia yhtenä päivänä.

Silloin helposti koko homma alkaa tuntumaan pakkopullalta ja hyvä työ jää kesken.

Laita sivuun tavarat, joista et ole varma haluatko luopua.

Palaa tavaroihin myöhemmin uudelleen ja huomaat kyllä oletko kaivannut tai tarvinnut kyseistä tavaraa.

 

Hyllyt tyhjiksi, vanhat kiertoon, uutta tilalle.

Käy lasten kanssa heidän lelut ja nallet läpi. Lasten mielestä mitään ei saisi heittää pois, mutta jos olet viemässä ylimääräiset tavarat kierrätyskeskukseen tai kirpparille, lupaa lapsille pieni palkinto tai rahasumma, myyntiin/kierrätykseen viedyistä tavaroista.

Tämä usein tepsii lapsiin ja kummasti alkaa löytymään pois annettavaa tavaraa.

Jos kaappeihin on kertynyt aivan liikaa rakkaita nalleja, joilla ei kuitenkaan leikitä. Voit sopia lapsen kanssa, että otetaan pehmonallesta kuva muistoksi ja sen jälkeen nallelle etsitään uusi koti.

 

Järjestele hyllyt uudelleen.

Hyllyt ovat kauniita yksityiskohtia sisustuksessa ja turhasta tavarasta ne karsittuasi asettele hyllyille kauneimmat ja muistoja herättävät tavarat.

Keittiössä hyllyjen avulla tuot lisää säilytystilaa. Asettele keittiössä hyllylle astiasto tai arvokkaimmat posliiniastiasi.

Olohuoneessa voi olla hyllyt, joissa on kätevä säilyttää aikakausilehdet, kirjat, valokuvia, pienillä sisustusesineillä maustettuna.

Hyllyjen avulla saat olohuoneeseen kaivattua järjestystä ja pitävät tavarat oikeilla paikoillaan. Samalla kuitenkin rento tyyli sisustukseen, antaa jokaiselle mahdollisuuden omannäköiseen asumiseen.

Lastenhuoneessa järjestys säilyy kohtuudella, jos laitat hyllyille irtolaatikot. Jokaisessa laatikossa on lajiteltuna esimerkiksi legot, pikkuautot, barbien vaatteet ja ponit. Näin lapsen on helppo leikkiä ja siivota myös leikin jälkeen tavarat paikoilleen.

Inspiroivilla kuvilla ja vinkeillä pääset jo hyvään alkuun tavaroiden uudelleen järjestelyssä ja siivouksessa. Vauhtiin päästyäsi, huomaat kuinka raikkaalta ja siistiltä koti näyttää järjestelyn jälkeen.

Toivottavasti sait intoa aloittaa kodin järjestely. Lisää puhtia saat kurkkaamalla kaikki sivustollamme olevat hyllyt. Näiden kuvien ja tuotekuvausten avulla löydät juuri teidän kotiin sopivimman vaihtoehdon.

Sisustuskauppa24h.fi/ hyllyt.