Ellos – Muotia ja kauneutta.

Ellos – Kaikki mitä tarvitset.

Katso valaisimet täältä. Ellos.fiEllos tarjoaa monipuolisen valikoiman muotia ja kauneutta asiakkailleen.

Valikoimasta löytyy naistenvaatteet, miestenvaatteet sekä lastenvaatteet. Lisäksi tuotevalikoimasta löytyy tämän hetken trendit sisustuksessa.

Upeiden inspiroivien kuvien avulla löydät tuotteet millä ja miten sinä haluat kotiasi sisustaa.

Ellos on pystynyt nousemaan yhdeksi suosituimmista verkkokaupoista jatkuvalla uudistautumisellaan sekä monipuolisella tarjonnallaan.

He tuovat verkkokauppaansa uusia tuulia maailmalta, esittelevät tuotteita jotka vastaavat tämän hetken trendejä ja antavat asiakkailleen monipuolisen valikoiman tuotteita mistä on helppo valita omaan makuunsa sopivat tuotteet.

Nyt, jos koskaan sisustaminen on elämäntyyli.

Lehdet, verkkokaupat, Pinterest ja TV-ohjelmat tarjoavat ideoita, joiden avulla kuka tahansa pystyy piristämään kotia pikkurahalla.

Kodin sisustaminen ei vaadi suuria muutoksia eikä suuria määriä aikaa tai rahaa.

Pienillä muutoksilla saa jo paljon aikaan.


Ellos inspiroi hankkimaan muodikkaita vaatteita sekä sisustamaan kotia.

Sivuilta löydät koko perheen vaatteet, kengät, asusteet sekä alus-ja uima-asut.

Kattavasta valikoimasta löytyy myös huippubrändit niin urheiluun että vapaa-aikaan.

Kodin sisustukseen on myös panostettu laajalla tarjonnalla.

Valikoimasta löytyy somistustuotteet, vuodevaatteet, huonekalut sekä elektroniikka.

Kauppa ei ole myöskään unohtanut kauneudenhoitoa.

Kategoriasta löytyy tuotteet naisille ja miehille. Voit valita valikoimasta meikit, ihonhoitotuotteet sekä ihanat suosikkituoksut.

Katso tyynyt täältä. Ellos.fi

Ellos – Helppo valinta.

Ellos on helppo valita verkkokaupakseen.

Runsaasta ja monipuolisesta valikoimasta löytyy jokaiseen makuun vaatteet ja sisustustavarat.

Kategoriajaottelu on selkeä ja sivuilla on inspiroivia kuvia, joihin on koottuna heidän tuotteitaan asteltuna kauniisti. Kuvien avulla valikoimasta on helppo poimia omaan kotiinsa sopivat jutut.

Voit tehdä tilauksen suoraan sivustolla olevan verkkokaupan kautta tai kuvastosta, valitsemalla sivuilla olevan tilauslomakkeen ja täyttämällä lomakkeeseen kuvastossa olevat tuotetiedot.

Tuotteet toimitetaan sinulle luotettavasti ja nopeasti valitsemaasi noutopisteeseen tai kotiin kuljetuksena. Paketin saat noin 3-7 päivän kuluessa tilauksesta.

Maksutavan voit valita neljästä vaihtoehdosta itse.

Voit maksaa ostokset laskulla tai osamaksulla, jolloin jaksotat maksut sopiviin eriin. Voit myös valita maksutavaksi käteisen, jolloin maksat ostoksesi pakettisi noutohetkellä. Maksuvaihtoehtona on myös turvallinen luottokorttimaksu, kun tilaat netistä. Kortteina käyvät Visa ja Mastercard.

Ellos ymmärtää sen, että aina tuotekuvauksen perusteella ostettu tuote ei vastaa täysin mielikuvaa tuotteesta. Sen vuoksi tuotteen palauttaminen ja vaihtaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Sivuilla on selkeästi kuva kuvalta kerrottu kuinka maksuton palauttaminen tapahtuu. Huomaa, että netissä ”Omilla sivuilla” voit vaihtamisen/palauttamisen yhteydessä myös tehdä uusia tilauksia ilman toimituskuluja.

Sivuilla on myös jatkuvasti vaihtuvia upeita tarjouksia. Voit helposti saada tilaamiesi tuotteiden normaalihinnasta useita euroja pois. Rekisteröitymällä Ellos.fi asiakkaaksi saat ensimmäisenä tietää parhaimmat tarjoukset. Tarjoukset lähetetään sinulle kätevästi suoraan sähköpostiin.

Kuvat ELLOS.FI / koti ja valaistus.